14.5.2016

AJANKOHTAISTA

AJANKOHTAISTA

 

Tiedotus – m/s Satu

05.05.2021

Koronatilanteesta johtuen m/s Satu ei aja reittiliikennettä kesäkautena 2021, vaan ajaa ainoastaan tilausliikennettä.

Spesiaalia toimintaa kierrätyspajalla!

03.02.2021

Torstaina Jalohankkeen kierrätyspajalla työtoimintaan tutustumisen aloitti kaksi nuorta Ammattiopisto Spesian neitokaista. Ja eipä aikaakaan, kun homma oli hallussa kuin vanhoilta tekijöiltä!

Aamu eteni hylkykirjojen repimisellä eritemateriaalien aihioksi ja kiinteistön puhtaanapitotöillä. Päivä taisi olla vain liian lyhyt. Tästä se lähtee!

Esa

 

Tärkeä tiedote M/S Sadulta!

11.08.2020

Satu-aluksemme on joutunut telakalle teknisen vian vuoksi!

Loppukauden liikenteen korvaavat kaksi taxi-venettämme, m/s Mergus ja m/s Kulkuri.

Kaikki reittiliikenteemme hoidetaan kauden loppuun ilmoittamallamme tavalla. Tervetuloa satumaisille risteilyille Päijänteen aallolle, Vielä on kesää jäljellä!

SATU-aluksen matkustajille tiedoksi:

01.06.2020

m/s SATU alus on pienmatkustajapaikkainen max. 28 henkeä. Aluksessa on pyörätuolipaikka (varattava vuorokautta ennen) ja mahdollisuus ottaa kuljetukseen 6 polkupyörää.
Matkalippuja ei voi varata etukäteen. Lippujen myynti alkaa aluksella puoli tuntia ennen lähtöä. Lastenlippuja ei ole, vaan perhe-ja ryhmälipuissa on huomioitu alennettu hinta.

Reitien poikkeamislaitureilta otetaan matkustajia mukaan, jos aluksessa on paikkoja vapaana. (välilaitureita voi puhelimitse tarkistaa tilanteen aluksen lähdettyä lähtösatamasta, Sadun numero 044-244 3518)

Jos matkustaja jää keskiviikoisella aamuvuorolla Vuoritsaloon vaeltamaan ja palaa iltapäivän vuorolla takaisin, niin paluusta veloitetaan hinnaston mukaan. (Ala-aseman laituri ei ole enää käytössä)

Ensisijainen maksutapa on lähimaksulla pankkikortit, vältämme käteisen käyttöä. Satu-aluksen lähtöpaikka kotisatamassa on satamakioskin edessä. Säynätsalon poikkeamislaituri on Juurikkasaaren purjehdussatamassa.

Paluu arkeen alkaa

12.05.2020 (päivitetty 01.06.2020)

Jalohankkeen kuntouttava paja on auki normaalisti.

Päijänne-valokuvanäyttelyssä on poikkeusaukioloajat (valokuvanäyttely avoinna elokuun loppuun asti):
ma-to klo 10-13.00
lauantaisin SULJETTU

EI käteismaksua!

Pajalla tai näyttelyssä asioidessa huomioithan käsihygenian ja turvavälit! Ethän tule sairaana – pidetään huoli toisistamme!

Koronaviruksesta johtuen:

17.03.2020

Jalohankkeen kuntouttava pajatoiminta on kiinni ainakin 13.4. asti.

Päijänne-valokuvanäyttely on myös suljettuna 13.4. asti.

Pidetään huoli toisistamme!

Päijänne-näyttely 1.2.-30.4.2020

17.01.2020 (päivitetty: 13.02.2020, 17.02.2020)

 

Kalevi Korhonen 80v 22.2.2020

17.01.2020 (päivitetty: 17.02.2020)

 

JaloHankkeesta vauhtia Alkaneeseen Vuoteen

17.01.2020

JaloHanke suuntaa uudelle vuosikymmenelle hyvässä nosteessa. Jostain syystä maailman elektroniikkaromu ei ole vieläkään loppunut. Palvelukonseptimme, joka perustuu ensisijaisesti ser- materiaalien kierrättämiseen, tarjoaa siis edelleen mielekästä työnsisältöä yhä useammalle työttömälle. Ensisijaisena kohderyhmänä ovat 18-29 vuotiaat pitkäaikaistyöttömät. Tammikuussa pajan vahvuus on 27 kuntouttavan tekijää ja kaiken kaikkiaan pajan kautta työelämään on käynyt päivittämässä valmiuksiaan jo yli 100 henkilöä. Oppilaitosyhteistyötä jatkamme Spesian ja Gradian kanssa, sekä paikallisten Ykkös-Kodin palveluasumisyksiköiden kanssa, mm. työn sisällön ja materiaalien muodossa.

Pajalla jatketaan ser-materiaalien keräystä, lajittelua, laitteiden jakeiksi purkamista, uudelleenkäytönvalmistelua ja myyntiä. Hoidamme myös ser-data laitteiden ja komponenttien edellyttämän tietoturvan. Toimintaa viedään eteenpäin yhteistyössä tuottajayhteisöjen palveluelin Elkerin ja valtakunnallisen kierrätysoperaattorin kanssa, sekä tietysti Jyväskylän kaupungin ja monen Jyvässeudun tuotanto- ja liikelaitoksen kanssa. Keräystoimintaa tullaan edelleen kehittämään myös kotitalouksien suuntaan.

Kokemuksesta sen jo tiedämme; Kierrätyksestä ja tukityöllistämisen eri muodoista saa erinomaiset kumppanit, joista voi rakentaa ja saada hyvää tulosta monilla mittareilla mitaten. Tulemme edelleen jatkamaan ja kantamaan yhteiskuntavastuuta tarjoamallamme välityömarkkinametodilla.
Joten tervetuloa pajalle! Töihin, ostoksille tai tutustumaan toimintaan.

Terveisin
Esa Hyppönen
Hankekoordinaattori
Kejr, Jyväskylä ry

Myyntikanavana toimii tori.fi verkkopalvelu sekä suoramyynti Jalon myymälästä ma-to klo 10.00 – 15.00. Tiedustelut puh. 050 – 442 0446 tai puoti.kejr@gmail.com.

 

Talvi tulee ja M/S Satu sekä Vuoritsalon kievari ovat menneet ansaitsemilleen talvi- ja kauneusunilleen. Lämpimät Kiitoksemme teille kaikille tekijöille, tukijoillemme ja matkustajille!

KEJR ry kiittää matkustajia tuestanne!

Ketään ei jätetä rannalle ry:n väki kiittää kesän 2019 Satu-aluksen reittiliikenteen- ja tilausajojen matkustajia tuestanne! Kesän aikana kävijämäärä Sadulla oli yli 1000 matkustajaa! Yhdistyksemme pystyi jakamaan 1000 vapaalippua sekä risteilyretkiä Vuoritsaloon lahjoitimme noin 150 hlö:lle.