Tue toimintaamme

Ketään ei jätetä rannalle, Jyväskylä ry

Tukimahdollisuudet

Tällä sivulla on listattuna eri keinoja, miten voit tukea toimintaamme.

Retket & Kyydit

M/S Satu liikennöi kesäisin Jyväsjärvellä ja pohjoisella Päijänteellä kotisatamanaan Jyväskylän Lutakko. Ostamalla lipun ja tulemalla nauttimaan järvimaisemista tuet toimintaamme. Tilaa kyyti saareen tai esimerkiksi järjestä retkipäivä kaveriporukalla, perheenä tai työyhteisönä Vuoritsaloon. Tervetuloa saunomaan ja uimaan. M/S Satu-aluksemme kyydissä pääset mukavasti perille samalle tukien toimintaamme.

Pienelektroniikkaromu

Tuo meille kännyköitä, läppäreitä, pöytäkoneita, reitittimiä, digikameroita, virtalähteitä, muistitikkuja jne. Myös romukellot ja korut kuuluvat purettaviin artikkeleihin. Isot kodinkoneet olemme toistaiseksi rajanneet keräyksen ulkopuolelle. Näitä edellä mainittuja käytöstä poistuneita sähkö-elektroniikkaa otamme vastaan ja samalla tuet nuorten työelämään valmentautumista.

Tuo ne toimipisteellemme Vaajakoskelle. Suuremmat erät voimme tulla noutamaan.

Materiaalinen apu

Yhdistyksemme monimuotoista kesä- ja talvitoimintaa voi tukea myös erilaisella materiaalisella avulla, esimerkkeinä rakennustarvikkeet ja polttoaineet. Olemme valmiita pyydettäessä toimittamaan listauksen ajankohtaisista tarpeistamme.

m/s Sadun
kylkimainokset

Kylkimainoksilla saat yrityksellesi positiivista näkyvyyttä ja voit samalla tukea toimintaamme Satu-aluksen kyljessä on teksti ”Tehdään yhdessä sadusta totta” Mainospaikkoja on 13 kpl /kylki.

Yrityksesi mainospaikan voit varata kummaltakin tai vain aluksen toiselta puolelta hintaan 1000€ / 500€ kaudelta + mainoksen valmistus ja kiinnitys 50 €. Mainospaikkasopimukset tehdään keväisin huhtikuun loppuun mennessä.

Tapahtuma
Vuoritsalon saaressa
tai risteily

max. 28 henkilölle

Risteily voidaan toteuttaa esimerkiksi yrityksen / yhteisön virkistystapahtumana.

Kysy tarjousta!